Träningsspel

Klubben erbjuder olika former av tränarledda träningar för alla nivåer.

Träningen är förlagd till vardagsförmiddagar och utöver vuxenträning i grupp erbjuds flexiblare alternativ såsom lunchtennis, teknikpass samt tematräningar.

För att delta i aktiviteterna ovan krävs medlemskap i klubben.

Du kan läsa om de olika varianterna nedan:

Vuxenträning i grupp

Vi erbjuder träning i grupp med tränare för såväl nybörjare som avancerade spelare.  För att få deltaga måste du vara 18 år. Träningen är rolig, fartfylld, intensiv och vi erbjuder spelarna både teknisk och taktisk feedback där vi även lägger stort fokus på att det verkligen skall vara ett träningspass. Spelarna i grupperna håller lika nivå med varandra. Målet med vår verksamhet är att deltagarna ska uppleva ett roligt sätt att motionera på.

Som ett stående komplement till gruppträningen erbjuder vi lunchtennis flera gånger i veckan. Lunchtennisen är ett flexiblare sätt att träna på då man kan anmäla sig från gång till gång. Lunchtennisen har olika teman men är alltid tempobetonad. Därför krävs en viss spelnivå. Är du osäker ta kontakt med ansvarig tränare.

Frågor & anmälan

Ansvarig för vuxentennisen är Cecilia Helland, som nås på vuxentennis@smedslattentennis.com

Klicka här för att anmäla ditt intresse och ställa dig i kö till vuxenträningen eller anmäla dig till extraaktiviteter.

Extraaktiviteter som erbjuds under året

Lovtennis: På loven erbjuds alltid extra träning i grupp.

Matchvecka:  Ansvarig för vuxentennis sätter ihop matcher med spelare som är jämnbra. Man kan önska att spela både singel eller dubbel. Alla nivåer är välkomna.

Miniturnering: En dubbelturnering med korta matcher under två timmar.

Intensivkurser: Då vi har möjlighet så erbjuder vi intensivkurser får både nybörjare och erfarna spelare. Kurserna brukar vara 8-10 veckor långa.