Seriespel  dam & herr

Vårt nuvarande seriespel, som är öppet både för kvinnor och män, bygger på en kombination av singelmatcher och träningsspel. Seriespelet spelas i olika divisioner med upp- och nedflyttning efter resultat.  Detta ger ett tennisspel anpassat efter spelstyrka med lite matchnerv. Träningsspelet ska vara ett mer socialt spel som komplement till matcherna.

Matchspelet sker på kvällstid på söndagar, medan träningspassen är förlagda till tisdag- och torsdagskvällar. Samtliga tennispass är på 1 timme. Seriespelet är öppet för alla oavsett spelstyrka.

Frågor & anmälan

Kontakta:

Herrspel

Tobias Wikström
tobias@attwik.se
0709-890419

Damspel

Jonas Tydén

jonas.tyden@smedslattennis.com

070-486 20 35

Regler vid match

Vi spelar korta set, först till 4, tiebreak (först till 5 poäng) vid 3-3 i varje set. Varje setvinst ger 2 poäng. Avbrutet set ger 1-0 i poäng till den som leder i antalet game. Vid lika antal game i avbrutet set utgår 0,5 poäng till bägge spelarna. Om inget game är färdigspelat blir det 0-0 i setet. Man kan maximalt få 6 poäng i en match, t ex vinst med 3-0 i set. WO ger 3 poäng och 0 poäng till den som lämnat WO, alternativt -1 poäng om moståndareen ej underrättats innan speltid.

Matcherna spelas under 60 minuter med 5 minuters inbollning. Pågående game vid speltidens slut spelas inte klart.

Om en spelare lämnar fler än två WO under en serieomgång, kan spelaren uteslutas ur spelet. Undantag görs om spelaren är skadad (meddela spelledaren snarast om skada!).

Reservtider anslås i systemet Backhandsmash.

Spel-scheman

Vi använder Backhandsmash vid administrationen av både- match- och dubbelspelet. Backhandsmash är ett webbaserat gruppspelsystem

För att komma till Backhandsmash-sidan för seriespelet, klicka HÄR.

För att komma till Backhandsmash-sidan för dubbelträningen, klicka HÄR. 

Matchspel dam

Matchspel för damer där fokus ligger på singelmatcher. Matchspelet är öppet för damer med tidigare tenniserfarenhet.  Matcherna är förlagda till söndagar och måndagar.  Varje match är på 1 timme per tillfälle.

Frågor & anmälan

Kontakta: Anne Öye
Mobil: 073 377 01 02

anne.oeye@gmail.com

Spel-scheman

Vi använder Backhandsmash vid administrationen av både- match- och dubbelspelet. Backhandsmash är ett webbaserat gruppspelsystem

För att komma till Backhandsmash-sidan för seriespelet, klicka HÄR.

För aktuell adresslista klicka HÄR