Sponsorer

Smedslättens LTK är en ideell förening. Sponsorstöd betyder mycket för klubben och dess utveckling.
För information om de olika sponsorpaketen klicka här. Vid intresse eller frågor, kontakta aftab.baig@smedslattentennis.com

 

Hallsponsor

En bank nära dig

Vi är en personlig bank som tar lokala beslut. Som kund hos oss har du aldrig långt till hjälp eller rådgivning. Du väljer var, när och hur du gör dina bankärenden – digitalt, på bankkontoret eller över telefon.

Välkommen.

Bansponsor-hallen

Klienten och klientnyttan av våra tjänster är utgångs­punkten för Gernandt & Danielssons verksamhet. Vi strävar efter att vara den högst ansedda och mest eftertraktade affärsjuridiska rådgivaren och arbetsgivaren i Sverige.

Bansponsor-tältet

StepLock är marknadsledande inom elektrisk låsning. I sortimentet hittar du elslutbleck, eltryckeslås och andra typer av elektriska och mekaniska lås som höjer driftsäkerheten i alla typer av dörrmiljöer. Alla våra produkter är utvecklade och producerade i Sverige.

Ålstens fastighetsbyrå är idag en av Brommas ledande lokala fastighetsmäklare och har under åren förmedlat villor och lägenheter på så gott som varje gata i Bromma, Västerleds församling. Vi kan vårt område och är ett naturligt fönster mot Bromma den dagen du står inför en försäljning eller ska investera i en ny bostad.