Boka bana

För att boka en bana går du till vår bokningssida och följer instruktionerna. Du har, som medlem, möjlighet att boka 14 dagar framåt i tiden. För att få spela i hallen måste både du som spelar och medföljande följa de ordningsregler som finns presenterade här.

För att kunna ta del av medlemsförmånerna måste du ha en MATCHi-profil där du loggar in. Det är viktigt att den är uppdaterad med korrekta uppgifter såsom förnamn, efternamn, personnummer etc. Profilen kan du uppdatera genom att klicka på “Profil” upp till höger och välj “Min profil” i rullgardinsmenyn. Därefter kan du i högra kolumnen på sidan uppdatera din profil med rätt födelsedatum och adress.

OBS: För att få spela måste bana bokas och betalas i förväg. Det är m.a.o. inte tillåtet att stanna kvar och spela när din bokade timme gått ut. Undantagna från denna regel är juniorer i tävlingsgruppen.

Du kan boka av en bana som du inte kommer att utnyttja om detta görs minst 4 tim i förväg. Endast avbokningsavgift tas då ut av Matchi.

Klicka här för att komma till bokningssystemet MATCHi

Avboka kontraktstider

Du som vill avboka en kontraktstid framöver kan nu göra det via vårt bokningssystem. Kravet är att du registrerat dig i systemet. Om tiden blir uthyrd har du möjlighet att få tillbaka 75% av timkostnaden. Detta regleras vid kommande fakturering.

Timpriser

Kategori A
Måndag – torsdag kl 18.00-22.00
Fredag kl 18.00-19.00
Lördag kl 08.00-18.00
Söndag kl 08.00-17.00
Kontrakt 290 kr. Strötid medlem 310 kr; icke medlem 360 kr. 

Kategori B
Måndag – fredag kl 07.00-09.00
Måndag – torsdag kl 22.00-23.00
Fredag kl 19.00-20.00
Kontrakt 215 kr. Strötid medlem 235 kr; icke medlem 290 kr.

Kategori C
Måndag – fredag kl 09.00-18.00
Kontrakt 180 kr. Strötid medlem 200 kr; icke medlem 250 kr.

Medlemskap, tennisskola och vuxenträning

Medlemskap junior 250 kr per kalenderår
Medlemskap senior 250 kr per kalenderår
VT 21
Minitennis 1 tim/vecka 3 200 kr
Minitennis 2 tim/vecka 4 500 kr
Minitennis 3 tim/vecka 6 000 kr
Tennisskola 1 tim/vecka 4 050 kr
Tennisskola 2 tim/vecka 6 900 kr
Tennisskola 3 tim/vecka 8 000 kr
Vuxengrupp 4 spelare 1 tim/vecka 4 700 kr
Vuxengrupp 3 spelare 1 tim/vecka 6 050 kr

Betalningsvillkor Tennisskola, Minitennis, Vuxentennis

Intresseanmälan avser helår fram till och med vårterminens slut. Från och med andra speltillfället är man betalningsansvarig för hela terminen.

Betalning sker som grund för hela terminens spel och ingen ersättning utgår vid frånvaro under en period eller vid enstaka tillfällen. Uppsägning kan ske, inför vårterminen senast sista november och inför höstterminen senast första juni, skriftligt per mail till ansvarig tränare.

Ansvarig tränare Tennisskola David Bengtsson, tennisskola@smedslattentennis.com

Ansvarig tränare Vuxenkurser Cecilia Helland, vuxentennis@smedslattentennis.com

Observera att muntlig uppsägning inte gäller.

Vid händelse av skada som medför längre frånvaro (mer än 4 veckor) försöker vi hitta en ersättningsspelare som passar in i gruppen avseende tid och spelnivå för resten av terminen men kan inte garantera att platsen går att fylla med rätt spelare.

Betalningsvillkor övriga klubbspel

Intresseanmälan avser helår fram till och med vårterminens slut. Från och med andra speltillfället är man betalningsansvarig för hela säsongen. (HT+VT)

Betalning sker som grund för hela periodens spel och ingen ersättning utgår vid frånvaro under en period eller vid enstaka tillfällen. Uppsägning kan ske, inför  inför höstterminen senast första juni, skriftligt per mail till ansvarig spelledare.

Observera att muntlig uppsägning inte gäller.

Vid händelse av skada som medför längre frånvaro (mer än 4 veckor) försöker vi hitta en ersättningsspelare som passar in i gruppen avseende tid och spelnivå för resten av terminen men kan inte garantera att platsen går att fylla med rätt spelare.