Samarbetspartners

Klubben har utöver sina sponsorer några utvalda samarbetspartners.

Är du intresserad av ett samarbete med vår klubb? Ta kontakt med klubbchef Aftab

TENNIS-POINT

Smedslättens TK har ingått i ett samarbete med Tennis-Point, världens största återförsäljare av tennisprodukter. Tennis-Point erbjuder allt som en tennisspelare behöver, oavsett nivå, med över 30,000 produkter från över 60 olika varumärken. Som medlem i Smedslättens TK får du 5% rabatt på alla dina köp med den rabattkoden som klubben distribuerar. Denna rabatt går att kombinera med alla andra pågående kampanjer på hemsidan och kan också användas i alla Tennis-Points butiker.

När du använder rabattkoden och handlar hos Tennis-Point stöttar du också klubben som erhåller upp till 10% på alla köp att vidareutveckla verksamheten. Tennis-Point garanterar lägst pris på marknaden och snabb leverans.

NYKVIST NAPRAPATI

Har du drabbats av en akut skada eller har du haft ont ett tag och blir inte helt bra? Vi hjälper dig med bedömning, smärtlindring och ett individuellt rehabprogram vid behov. Vi på Nykvist Naprapati brinner för idrott och träning och har själva idrottsbakgrund. Vi har i över 10 år jobbat med både privatpersoner och idrottare på allt från motionsnivå till elitnivå i olika idrotter.

Vill du kanske bara ha en skön idrottsmassage? Självklart hjälper vi till med det också!

Som klubbmedlem får du 10% rabatt på naprapatbehandling och massage. Du bokar som vanligt, men anger att du är klubbmedlem när du är på plats sen.