Först Cissi Helland och Puente Romano i Marbella.

Onsdagen den 22:a maj klockan 06.05 bar det av från Arlanda mot Marbella. Det var äntligen dags för resan som vi hade sett fram emot så länge till Puente Romano. Vi hade 12 härliga spelare med på resan, damer och herrar blandat. Första dagen bjöd på 2 timmar tennis på eftermiddagen, andra och tredje dagen spelade vi 4 timmar och sista dagen 2 timmar. Totalt blev det 4 dagar tennis på grus! De coacher som var med var jag ,Cissi Helland, Joe Beaton från CST och de spanska coacherna Sergio och Arabella som arbetar dagligen på klubben Puente Romano. Varje spelare fick in 12 timmar tennis och man fick chansen att spela med en del nya spelare som man inte hade spelat med innan. Lektionerna hade teman som gjorde att man fick chansen att fokusera extra mycket på ett visst specifikt slag eller område. Spelarna fick också ha olika coacher för att få med sig många bra tips hem. Mellan passen åt vi lunch ihop eller själv för den som önskade det. Det fanns oändligt med restauranger att välja på mellan Puente Romano och stranden som låg ett stenkast bort. På kvällarna hade ansvarige Joe Beaton förbokat olika lyxiga restauranger som man kunde följa med på om man ville. Det var väldigt bra sammanhållning i gruppen och coacherna på Puente Romano höll hög nivå. Hotellet och rummen gjorde heller ingen besviken. Deltagarna lämnade Marbella 25 maj klockan 23.15, många tennistimmar senare och med en hög dos av semesterkänsla på köpet. Vi ser fram emot att göra om samma resa vid tillfälle men nu närmast väntar Malaga i oktober med 24 platser. Ta chansen att följa med!

Ronja Pekarekrapporterar från ett soligt Långtora.

24 spelare och 3 tränare åkte till Långtora i fredags. De bjöds på strålande sol och 25 graders värme. Vi fick en rolig helg med många timmar tennis och andra aktiviteter såsom brännboll, fys, frågesport, dikter och musik. Mellan passen passade spelarna på att springa efter kaniner, spela padel och sola.

Sammanhållningen var på topp. Efter att helgen avslutats med alla kämpandes i franska starter, enbollsturnering och dubbelkung var det ett gäng trötta men nöjda spelare och tränare som kom hem igen.