René rapporterar.

I lördags morse anlände 12 spelare med båten från finska klubben Ålk för att möta 12 smedis-spelare i Klubbkampen.

Vi började lördagen med att spela lagspel med fotboll och en variant av rugby. Sedan blev det en timme minitennis innan lunch. Därefter spelades det dubbel- och singel matcher resten av dagen och kvällen. Vi avrundade kvällen med gemensam middag och Ålk spelarna sov sedan över i hallen.

I söndags var vi i Kungsängens tennishall och spelade på deras innebanor samt deras två grusbanor. När alla tennismatcher var färdigspelade stod det 31-29 i poäng till ÅLK. Vi avslutade med två innebandymatcher och en skidskyttestafett. Vi vann båda innebandymatcherna och det betydde att stafetten skulle avgöra vilket lag som tog hem vandringsbucklan. Vi vann den avgörande stafetten och tog hem Klubbkampen denna gång. Det blir ett återmöte till hösten då vi åker till dem med båten.

Det var en lyckad och fullspäckade helg med mycket tennis och andra aktiviteter. Det blandades med både glädje och tårar under helgen efter många jämna drabbningar i matcherna. Men alla verkade ha haft kul och det var bra sammanhållning. Vi vill tacka ÅLK för en grymt rolig helg och ser fram emot att mötas igen i slutet av året