Höstlovslägret var en riktig succé! Med 28 anmälningar så är det det största höstlovsläger vi haft och det var fullt med energi redan från första slag. Åldersspannet på lägret var väldigt stort men trots det så pratade och umgicks alla med varandra och sammanhållningen var på topp.

På det här lägret har vi tillsatt ett nytt pris. ”Höstlägrets ledstjärna”. Priset tilldelades den som har uppfyllt våra ledord på bästa sätt. Ledorden är Glädje, kamratskap och respekt. Personen som fick detta pris var Molly Liljestam och tränar faktiskt inte på klubben än. Hon uppträdde både på och utanför banan på ett föredömligt sätt. Hon var omtänksam, lyssnade och var väldigt respektingivande. Grattis till dig Molly och fortsätt vara den du är!

Vi hade även en minitennisturnering sista dagen som vanns av Augustin Fouret. Han visade prov på väldigt fin tennis och en stark vilja. 

Grattis även till dig och fortsätt vara lika fokuserad med din tennis så kan du gå långt!

Som helhet är vi tränare väldigt nöjda med lägret och fick se många spelare som utvecklades, skapade nya vänskapsband och hade väldigt roligt.

Vi hoppas att vi behåller samma glöd till vårat sportlovsläger.

Go Smedis!