René sammanfattar helgens härliga äventyr i Örebro.

Vi var 8 spelare + två ledare (René Lindberg och Felix Von Schantz) som åkte med vår minibuss till Örebro på fredag eftermiddag. Vi åt middag när vi kom fram och spelade därefter 2 timmar tennis. Kvällen avrundades med andra racketsporter innan läggdags då Örebro har en multisporthall där man kan spela alla racketsporter.

Vi sov i hallen på badmintonbanorna.

Under lördagen var det först 2 timmar tennis på morgonen. Efter det drog vi iväg till badhuset Gutavsvik som är ett stort inomhusbad med rutschkanor och allt möjligt. På eftermiddagen spelade vi innebandy och minitennis samt matcher mot Örebros spelare på kvällen. Sedan åt vi pizza och så spelades det ännu mera racketsport som avslutning på kvällen.

På söndagen var alla riktigt trötta men alla kämpade ändå igenom ett 3 timmars pass som avslutade lägret. Sedan var det att packa ihop alla grejer och käka lunch innan bussen återvände tillbaka mot Stockholm.

Jag och Felix är supernöjda med lägret där alla kämpade på bra under hela helgen och även tog bra ansvar för allt gällande sin tennis.

Vi vill även tacka Örebro för allting de ordnat och fixat för oss i helgen. Tack och vi ses nästa år igen!