Förra veckans föräldramöten presenterades av René Lindberg, ansvarig för klubbens U11 verksamhet. För er som missade tillfället kommer här en sammanfattning av René tillsammans med matnyttiga länkar och pdf från presentationerna.

ORANGE/GRÖN

Huvudsyftet med mötet var att berätta/informera mera om vår filosofi och hur vi jobbar och tänker kring utbildning av era barn. Vi pratade om vikten av motivation och framförallt den inre motivationen och hur vi jobbar med den och skapar den på bästa sätt på klubben. Vi gick igenom struktur med gruppindelningar, vilka bollar och banor vi använder och varför vi använder dem, träningsmetodik och övningar kopplat till de olika bollarna och banorna där vi även visade videos för att förklara varför det är väldigt effektivt att stanna kvar längre med de olika banorna och bollarna för spelarnas utveckling.

From a Child’s View, Parents Find Full-Ice Hockey No Fun – YouTube

Red Court Tennis – YouTube

Young Emma Raducanu Epic Rally – YouTube

Red Ball Tennis & Professional Tennis Cadence Comparison – YouTube

I bifogad pdf kan ni ta del av vad som presenterades under föräldramötet.

U11 ORANGE & GRÖN

RÖD

Huvudsyftet med detta möte var att berätta/informera mera om vår filosofi och hur vi jobbar på banan där vi gick igenom struktur med gruppindelningar, vilka bollar och banor vi använder och varför vi använder dem, struktur och upplägg för hur en lektion kan se ut och så gick vi igenom övningar och metodiken som vi kör på banan där alla föräldrar fick vara med och testa på övningarna vilket var väldigt uppskattat då de själva fick prova på och få en förståelse kring syftet av varför vi gör de olika övningarna.

I bifogad pdf kan ni ta del av vad som presenterades under föräldramötet.

U11 RÖD