I lördags bjöd tennisskolan på en en superlyckad pizzakväll med närmare 60 barn som kom. Det var full fart i hela hallen där det spelades minitennis, dubbelkung, olika tävlingar med bollkast, rulltävling och quiz. Vi spelade även en stor rundtennistävling. Kvällen avslutades med pizza och läsk.

För mig som ny tränare på klubben var det här jättekul att anordna en aktivitet där många barn samlades i olika åldrar så jag fick chansen att lära känna flera barn i verksamheten. Även bra för sammanhållningen och extra roligt för de yngre som fick spela med de äldre barnen de även fick nya kompisar.

Jag vill även rikta ett stort tack till våra äldre juniorer som hjälpte till under kvällen samt till föräldrarna Carl och Silvie som hjälpte till med pizza hämtningen.

Och vi glömmer såklart inte bort Hannes som alltid bidrar med sin magiska energi som gjorde kvällen lite extra grym!

Ser redan framemot nästa år!

René Lindberg