En vänlig påminnelse om att alla aktiviteter för tennisskolan vecka 22-23 är öppnade. De finns massor av tillfällen att spela mer tennis än vanligt. Passen är varierande, både vanliga träningspass men även tillfällen med bara matchspel. Vi hoppas ni hittar både pass och tider som passar er. Hör av er till David eller Jesper på tennisskola@smedslattentennis.com om ni har frågor eller vill ha hjälp att välja pass eller kanske sätta ihop grupper med bra nivå. 

Vi har även platser kvar på sommarens läger. Att vara med på ett läger ger en bra boost i utvecklingen då det blir många timmar tennis och fysisk aktivitet under en vecka. Man får också många nya tenniskompisar.

Anmälan till alla aktiviteter och sommarläger sker via Smedslättens sida i Matchi.

Varmt välkomna! Hoppas att vi ses i hallen!

David och Jesper