Seriespel
Spelschemat för Svenska Tennisligan är nu publicerat på Tävling Online. Klicka på länken för schema om du vill komma och heja fram något av SLTK:s 11 (!) lag.

KM 
Hösten härligaste evenemang, SLTK KM, kommer äntligen att bli av! Vi startar lördag 20 november klockan 18 och avslutar lördag 27 november klockan 18. Anmälan (max tre klasser) via TournamentSoftware. OBS! För att kunna anmäla sig till KM behövs en aktiv licens. Länk för mer information om hur man skaffar en gratis motionslicens. Frågor om KM besvaras på km@smedslattentennis.com.
 
Eftersom vår fina hall fyller 10 år i november tycker vi det är ett utmärkt läge att avsluta KM med en klubbfest Deluxe! Hör av er till admin@smedslattentennis.com om du vill bidra med priser, arbetsinsats eller annat festligt. Vi kommer ha våra snygga klubbkläder och annat jubileumsgodis till försäljning.
Vi kommer också få tillfälle att lära känna vår nya klubbchef Aftab Baig, som börjar hos oss i mitten av november.