Välkommen tillbaka till en ny terminsstart. Hoppas ni haft en skön ledighet. Styrelsen vill kort informera om hur verksamheten påverkas framåt gällande riktlinjerna för Covid-19 i och med terminsstart.

Träningen startar enligt ordinarie schema imorgon torsdag 7e januari. Vi i styrelsen har redan nu börjat skissa på alternativa lösningar framåt för att snabbt kunna göra justeringar i verksamheten om behov uppstår utifrån nya rekommendationer från t ex Svenska tennisförbundet eller då en eventuell Pandemilag träder i kraft. Som ni förstår är detta något vi följer aktivt och löpande för att kunna agera på och informera kring med kort varsel.

Vi tackar er alla för visad hänsyn i hallen under den senaste tiden Vi ber om fortsatt visad respekt gällande närvaron i hallen. Minimera tiden i hallens utrymmen utöver när du befinner dig på banan och var noga med att hålla avstånd. Detta för att skydda vår personal i mesta möjliga mån och för att vi ska kunna ha fortsatt öppet.

Våra tidigare åtgärder kvarstår. Se länk

Tveka inte att höra av vid frågor och funderingar till admin@smedslattentennis.com 
Vi ser fram emot ett tryggt tennisspel.
Varmaste hälsningar!
Styrelsen