Vår kära klubbchef Jonas Tydén har bestämt sig för att gå vidare i sin tenniskarriär. Den 1 mars 2021 blir Jonas klubbchef i Saltsjöbadens tennisklubb – också den med förkortningen SLTK. 

“Först vill jag tacka er alla. Det har varit en fantastisk resa! Jag är stolt över hur klubben har utvecklats och tacksam över alla vänner (några av er planerar jag att besegra i tennis även i framtiden!). Verksamheten, tränarstaben och anläggningen har växt. Vi har en personalstyrka som andra tennisklubbar bara får drömma om. I år tilldelades vi Mackes Trofé – Svenska Tennisförbundets hederspris för att VI är VI. Jag hoppas att ni känt lyftet och att ni är stolta medlemmar. Nu, efter sju härliga år, är tiden inne för nya utmaningar i ny miljö. Stor tenniskram till er alla!”

Vi är många medlemmar, barn och vuxna, som kommer att sakna Jonas oerhört mycket. Han har betytt väldigt mycket för klubben. Vi i styrelsen är stolta och glada över vad Jonas har åstadkommit under de här sju åren. Jonas har glimten i ögat, utvecklat klubben med ledord som GO, kamratskap och glädje och dessutom rekryterat fantastiska tränare. Vi har sett juniorer och vuxna nå sin yttersta förmåga och i flera år har vi medlemmar – ej att förglömma – blivit bortskämda med ett KM utöver det vanliga. 

När Jonas går vidare känns det tryggt att verksamheten är stabil och under fin utveckling. Styrelsen ser nu över hur Jonas ska ersättas på bästa sätt med fokus på att säkra en hög kvalitet för klubbens fortsatta framväxt. 

För mer information går det utmärkt att kontakta ordförande Tobias Wikström. 

Tobias nås på

070–989 04 19

tobias@attwik.se