Hej! 

Vi hoppas att ni alla har haft en härlig sommar och att ni i bästa fall hunnit slipa på tennisformen.  

Terminsstart 20/8

Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss på SLTK för en utvecklande hösttermin. Våra kurser för vuxna och barn/ungdomar drar igång redan nu på torsdag och har sista speldag den 23/12.  

Uppehåll under terminen 

För juniorer pausar vi träningen under läslovet 26/10 – 1/11 samt under KM veckan 22/11 – 28/11. För vuxentennisen på dagtid pausas endast läslovets träningar, kvällskurser pausas under KM veckan. 

Aktivitetsfylld höst 

Hösten kommer vara fullspäckad med aktiviteter och seriespel i tennishallen. Vi återkommer med mer information i riktade mail och på sociala medier kring detta. 

SLTKs juniorer visade framfötterna i regionsmästerskapen 

Våra juniorer har rivstartat augusti med Regionsmästerskapen som avgjordes på SALKs grusbanor. Flera framskjutna placeringar blev det och fyra guldmedaljer bärgades. 

Oscar Karmteg Guld PS12A och PD12 

Emil Kindhult Guld PS14A och Silver PD14 

Max Fellinger Silver PS16 

Alvar Lange Guld PD14 

Alva Tillström Silver FD14 

Daniel Iliyaich Silver PD14 

Covid 19 

Vi fortsätter att följa folkhälsomyndighetens restriktioner noggrant. Det kommer att finnas handsprit tillgängligt för besökare till tennishallen.  

Årsstämma

Datum för årsstämma är bestämt till den 16 september kl 18:00

I år kommer det ske förändringar för årsstämman och hur vi genomför den pga av pandemin.

Vi har, bland annat att förhålla oss till, regeringsförbudet mot sammankomster med fler än 50 personer samtidigt.  Vi kan inte begränsa deltagarantalet på årsstämman till bara 50 personer, då vi har potentiellt 1 100 medlemmar som kan dyka upp. Till detta kommer Folkhälsomyndighetens rekommendation att personer över 70 år ska väsentligt begränsa sina sociala kontakter.

Av ovan anledningar har vi bestämt att årsstämman i år kommer hållas digitalt via Microsoft Teams. På så sätt är vi inte begränsade till ett maxantal med deltagare samt att alla, oavsett ålder eller riskgrupp, kan delta. Den här lösningen är godkänd och sanktionerad av Svenska tennisförbundet.

Vi återkommer med mer detaljerad information om hur detta praktiskt kommer att gå till inom kort.

Varmt välkomna tillbaka till tennisklubben! 

Jonas & Co