SLTK tilldelades det mest prestigefyllda priset av Svenska Tennisförbundet på årsmötet i förra veckan.

Mackes Trofé tilldelas en tennisklubb som varit särskilt framgångsrik i sitt ungdomsarbete: Smedslättens LTK.
Motiveringen: ”Smedslätten har med ackuratess visat att de bedriver en trygg tennis både sportsligt och på ett hälsofrämjande sätt. Det är en svår balansgång att skapa en god mix mellan god basverksamhet och en framgångsrik tävlingsverksamhet. Detta sker helt naturligt i Smedslätten. Det schablonmässiga uttrycket ”att gå i tennisskolan” stämmer inte in på Smedslättens dagliga verksamhet utan här hänger man och alla spelar mycket tennis!”.

Vi är oerhört stolta att vi i år tilldelas denna prestigefyllda utmärkelse och kommer att fortsätta vårt arbete att utveckla klubben till nya nivåer.

Vi ses i hallen!

Jonas & Co