Hej,

Hoppas att ni alla mår bra i dessa tider.

Som vi informerat om i tidigare utskick så följer vi på tennisklubben folkhälsomyndighetens riktlinjer och utvecklingen noga. Detta har fram tills nu inte påverkat vår ordinarie träningsverksamhet, men vi följer som sagt utvecklingen dag för dag och återkommer med mer information om något skulle ändras.

Inställt Påsklovsläger

Klubben har beslutat att ställa in heldagslägret på påsklovet för juniorer. Vi följer som sagt utvecklingen och har ambitionen att kunna genomföra kortare träningspass under påskveckan, liknande den ordinarie träningen. Mer info kommer om detta under nästa vecka i separat utskick.

Rookiefinal för SLTKs juniorlag

Nu på lördag kl 16:00 är det dags för final i Rookieserien. SALK står för motståndet i finalen dit grannklubbarna avancerat efter seriesegrar i respektive division.

Jonas & Co