Hej

Jag hoppas att ni alla har haft en fin vecka och att ni är redo för ett härligt sportlov.

Uppehåll under sportlovet

I helgen är det vanlig tennisträning för alla juniorer i tennisskolan.

Under nästa vecka utgår ordinarie träningsverksamhet 24/2 – 1/3. Nästa ordinarie speldag för vuxentennis och tennisskola blir den 2 mars.

Extraaktiviteter under sportlovet

Juniorläger

Nästa vecka är det dags för Sportlovsläger 24-28/2 och det går fortfarande bra att anmäla sig till lägret. Det gör man bäst via Matchi https://www.matchi.se/forms/protectedform/2GwDxap3jdCDl9cBsQe6?returnUrl=%2Ffacilities%2Fsmedslattentennis

Drop-in tennis

För alla vuxna tennissugna så kommer vi att köra drop-in tennis. Vi kommer varje morgon nästa vecka att köra två pass. Det första bör tilltala de morgonpiggaste 07:00-08:00 och det andra för de lite segare 08:00-09:00. Se till att komma en stund innan träningen startar så att vi snabbt kan styra upp grupper och komma igång direkt.

Kungens Kanna & Drottningens Pris för SLTK juniorer Nästa vecka spelas en av världens tuffaste 14-års turneringar i Kungliga Tennishallen. Både Emil Kindhult och Daniel Iliyaich är klara för huvudturneringen som lockar i princip alla toppspelare i Europa. Även Felicia Karmteg ska spela, men får pröva lyckan i kvalet. Stort lycka till!

Vill passa på att önska er alla ett trevligt sportlov, res säkert!

Jonas & Co