Terminen är i full gång och vi vill passa på att välkomna alla nya SLTK juniorer födda 2014 som nu kommit in i verksamheten. I fredags hade vi ett lyckat fredagsmys där juniorkommitténs föräldrar hjälpte till och i lördags en klubbmatch hemma. Tack alla ni som hjälper till som matchledare och hjälper oss anordna olika evenemang, ert engagemang är ovärderligt.

Klubbkläder går nu att beställa

Vi har inlett ett samarbete med Länna Sport och Adidas. Vi har en egen klubbkollektion där overall, T-shirt, piké,  linne (dam), shorts och kjol ingår. Vi har en provstege i tennishallen om ni är osäker på er storlek. Varmt välkomna att beställa era nya kläder.

https://www.lannasport.se/sv/smedslattens-ltk

Sportlovsläger

För er som inte planerar att åka till fjällen vecka 9 så är det en ypperlig vecka att finslipa på tennisen hemma i hallen. Varmt välkomna med er anmälan till årets sportlovsläger 24-28 februari.

https://www.matchi.se/forms/protectedform/2GwDxap3jdCDl9cBsQe6?returnUrl=%2Ffacilities%2Fsmedslattentennis

SLTKs Rookielag finalklara

SLTKs U13 lag är klara för final efter seger i semifinalen mot Saltsjöbadens LTK med 5-1. I laget har inte mindre än 13 juniorer deltagit under grundserien. I finalen står SALK för motståndet senare i vår. Grattis och lycka till i finalen!

Jackie Cabaj Awad vinnare i Norrköpings Vintertour Jackie har haft en fin start på året där hon nu i helgen vann ännu en titel. Denna gång var det Norrköpings Holmen Paper Cup Vintertour som vanns. I finalen besegrade Jackie Maria Petrovic; Västerhaninge TK med 6-1, 1-6, 6-1. Nu lyfter Jackie blicken för fortsatt internationellt tävlande under våren.

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Jonas & Co