Hej,

Hoppas att ni alla har haft en fin vecka!

Klubbmästerskapet avslutades 30/11

Förra veckan avslutades det hittills största klubbmästerskapet i SLTK historien. Totalt deltog 235 medlemmar i stora KM och vi hade under veckan 60-70 deltagare även i mini KM. Vi konstaterar att vårt KM är ett av de största i hela tennissverige och att det engagerar både stora och små medlemmar. Ett stort tack riktas till all personal på tennisklubben som jobbat sena kvällar/nätter. Stort tack till alla juniorer som hjälpt till som banchefer under veckan. Ett stort tack riktas också till trivselkommittén för allt roddande med KM Bar/Café och klubbfest.

Lisen Rinman mottog Bengt Kulling – Priset Lisen Rinman mottog det hederspriset Bengt Kulling – Priset.

Prisutdelningen skedde under inledningen av klubbfesten som lockade 80 medlemmar förra lördagen. Lisen höll ett fantastiskt tal och som Bengt Kulling själv uttryckte det: ”Lisen är en oerhört välförtjänt pristagare.”

Motiveringen lyder: ”Bengt Kulling Priset tilldelas i år Lisen Rinman.

Lisen har under året hunnit med att representera Sverige i EM både i lag och individuellt. Hon har vunnit JSM guld och vann även Stefan Edbergs stipendium. Utöver detta så är hon en fantastisk klubbkamrat och ambassadör både inom klubben och ute i tennissverige.”

Sista dagen för uppsägning av plats, inför VT20 , i tennisskola och vuxengrupp var igår. I början på nästa vecka kommer vårens kurser att planeras och faktureras. Även medlemskap för 2020 faktureras i början på nästa vecka. Hör av er till tennisskola@smedslattentennis.com eller vuxentennis@smedslattentennis.com om ni harr någon sistaminuten-ändring.

Seriematcher under lördagen på tennisklubben I dag är det flera höjdpunkter på tennisklubben.

12:00 H35 – SALK

18:00 Damlag – Åkersberga TK

Herrar – Linköpings TK

  P15 – Enebybergs TK

Varmt välkomna ner och heja fram våra lag!

Jonas & Co


Hälsning från tvivselgänget.

På fredag den 13 december kl. 7:30-10:00 bjuder vi på frukost för alla spelare i vuxentennisen.

Kaffe/te, frallor mm. står framdukat uppe i köket.

Så välkomna in i tennishallens julmys för en skön start på arbetsdagen eller julbestyret. Passa på att titta på lite inspirerande tennisspel och umgås med nya och gamla tennisvänner!

God jul!

önskar SLTKs Trivselkommitté