Hej,

Hoppas att ni alla har haft en fin vecka och att ni nu får lite välförtjänt ledighet över jul.

Tennisskolans sista speldag

Är i dag den 22/12 och nu väntar ett kortare uppehåll. Vi startar igång redan torsdagen den 9/1. Terminen i vår har uppehåll under sport/påsklov samt under röda dagar. Om ni saknar kallelse till vårens tennis maila tennisskola@smedslattentennis.com Kom ihåg att juniorschemat är ett levande dokument och vi försöker alltid att optimera gruppindelningarna för allas bästa. Vi förbehåller oss därför rätten att ändra grupp/speltid/dag. Om ni fått ny grupp/speltid/dag och inte har möjlighet att delta på er nya tid maila snarast samma adress som ovan så jobbar vi på att hitta ny tid.

Vuxentennis

Även vuxenträningen tar nu julledigt, men vi ”kickstartar” redan den 2-3 och 6-7 januari. Första ordinarie träningsdag för våren är den 9 januari. Välkomna!

SALK Open startar på annandagen

Denna anrika turnering är en av årets verkliga höjdpunkter och SLTK är välrepresenterat med 32 deltagare i årets turnering. Vi önskar alla deltagare ett stort lycka till och hoppas att ni medlemmar som är hemma i Bromma hittar ner till vår grannklubb för att heja fram våra spelare. Alla resultat och matchtider finner ni här. http://svtf.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=D2C0E66E-9EC1-4AC9-AA31-1AC045910B0D

Från oss alla till er alla önskar vi en riktigt God jul!