En av årets absolut häftigaste veckor “KM Veckan” startar i morgon kväll och redan innan vi startat årets tennisfest har vi slagit flera

klubbrekord: Flest deltagare, starter, klasser och matcher genom tiderna. Det nya rekorden lyder 232 spelare, 303 starter 275 matcher och

23 klasser. Håll utkik på hemsida, FB, Instagram och här https://svtf.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=0B9F82F9-B258-4C86-88E5-4297C177AD14 för aktuell info. Det här kommer att bli roligt så missa inte att komma ner och hänga med och heja fram dina klubbkompisar!

Mini KM: tisdag 26/11 och fredag 29/11

På tisdag och fredag anordnar vi Mini KM för alla barn i verksamheten som spelar mini/midi tennis. Ingen föranmälan krävs utan vi samlas på Bana 1 kl 14:45 dessa dagar. (Alla deltagare får medalj.)

Kontrakt och vux: KM veckan påverkar många kontrakt & verksamheter Tennisskolan utgår 24-30/11 Vuxentenniskurs onsdag kväll utgår Vuxentennisträningar på morgnar och dagtid löper på som vanligt under KM veckan under Cecilia Hellands ledning.

Samtliga kontraktstider utgår följande tider

söndag 24/11 08:00-23:00

måndag-fredag 25/11-29/11 18:00-23:00

30/11 08:00-23:00

Obs! Ingen abonnent har blivit debiterad för dessa datum och detta har meddelats per mail vid flera tillfällen.

Trivselkommittén informerar: Imorgon lördag drar KM-veckan igång och vi hoppas att ni alla ser fram emot härlig tennis och trevligt umgänge!

Här kommer lite praktisk information från trivselkommittén kring vad som händer och erbjuds i hallen, förutom rafflande matcher förstås…

KM kafé och bar: Med start från kl 17 varje dag kommer servering att finnas tillgänglig med försäljning (via Swish) av Solnakorv, frukt och läsk. Som traditionen bjuder, lovar vi även att duka fram pepparkakor, skumtomtar och saft. På lördag, onsdag och fredag kommer Fat Frank’s dessutom att servera nygräddade pizzor (max 2 bitar/person) och det kommer finnas möjlighet att köpa öl och vin.

Klubbfest: Som KMs grande finale går klubbfesten av stapeln lördagen den

30 november kl 19 med mingel, mat och dans och annat trevligt! Det finns några platser kvar. Klicka här för anmälan
https://www.matchi.se/forms/LaqK2acE7JIFk9xzLQIN

Bengt Kullingpriset: Mottagare av årets Bengt Kullingpris kommer att offentliggöras på klubbfesten.

Parkering: I övrigt, vill vi uppmana er att samåka, få skjuts eller rentav gå/cykla till hallen under KM-veckan. Parkeringen är trång och gräsmattan förbjuden att parkera på. Så låt oss på bästa sätt samsas om de få platser som finns.

Timingen hade inte kunnat vara bättre. Med regn och rusk utomhus, ser vi mer än någonsin fram emot en värmande tennisvecka tillsammans i hallen.

Vi ser fram emot att genomföra den i sann SLTK-anda genom glädje, kamratskap, go’ och respekt!