Hej,

Hoppas att ni alla har haft en fin helg och att vinterdäcken nu sitter där de ska.

Klubbmästerskapen stundar, förtydligande kring klassval D40 eller DSB

Vi valde i år att lägga till veteranklasser i turneringen. Detta gör vi av två skäl, dels för att mästerskapen ska vara inkluderande för så många klubbmedlemmar som möjligt och för att vissa deltagare tyckt det varit mentalt tufft att möta yngre motståndare i Herr/Damsingel.

För er som tvekar kring om ni ska spela Damer 40 alternativt DSB så kommer dessa klasser att hålla ungefär samma nivå. Kan ni spela i DS40 kan ni således även spela i DSB. Detsamma gäller även dubbelklasserna i samma kategori.

Jackie Cabaj Awad på tävlingsturné

SLTKs heltidsproffs har tillsammans med tränare Linus Eriksson lämnat Sverige för en fem veckor lång tävlingssejour i Asien. Första stoppet blir i Gwailor, Indien där Jackie kommer att spela i 25.000€ kategorin. I den första omgången ställs Jackie i dag mot en 750 rankad kvalspelare. Jackie rankas denna vecka som nummer 518 i världen en ranking hon hoppas förbättra under Asien turnén. Stort lycka till!

Helkväll på klubben anordnades av trivselkommittén

I lördags kväll anordnades en mycket uppskattad dubbelkväll på klubben. Finlir och mycket skratt, och stort tack till trivselgänget som anordnade denna kväll. Trivselgruppen återkommer under stundande KM veckan där dem kommer rodda med det uppskattade KM Kafét/Baren. Stort tack för ert engagemang!

Seriefiesta nu i helgen på klubben

Gillar man att se på tävlingstennis på olika nivåer bör man besöka SLTK nu på lördag då vi bjuder på ett smörgåsbord av hemmamatcher.

12:00 i tältet Herrar 35 – Huddinge TK.

Fredrik Malmstens gäng har startat serien med en tung torsk borta mot Enskede LTK och behöver nu allt stöd i denna drabbning med Huddinge TK. Kom ner och heja fram grabbarna!

16:00 i tältet Rookielaget – KLTK

SLTKs Rookies är förmodligen ett av de spelstarkaste serielagen i klubbens historia. Här vimlar det av landslagsspelare och när kungliga tennisklubben kommer på besök ställs våra Rookies för första gången denna säsong på prov(?) Våra Rookies har inlett serien med två starka segrar mot MIK och Nynäshamn.

18:00 i hallen damer – Åkersberga TK

Damlaget har vann seriepremiären hemma mot Saltsjöbadens LTK och ställs nu mot Åkersberga TK. SLTK ställer ett ungt lag men starkt på banan på lördag och siktar på att ta över serieledningen.

18:00 i hallen P15 – TSK Malmen

SLTK vann seriepremiären mot USIF med klara 4-0 och toppar tabellen före TSK Malmen som besegrade Enebybergs IF i premiärmatchen. SLTK ställer ett starkt lag på banan med rutinerade Max Fellinger i spetsen.

Varmt välkomna ner för att heja fram våra lag!

Jonas & Co