Hej,

Hoppas att ni alla har en fin helg!

Klubbmästerskapet 23-30 november – Anmälan är öppen

En av årets största höjdpunkter är klubbmästerskapet. KM går av stapeln den 23-30 november och är i år utökat med en hel speldag och även utökat med flera nya klasser, främst för seniorer. Vi hoppas att så många som möjligt ställer upp i årets turnering.

Anmälan till årets klubbmästerskap sker via matchi och för att komma till anmälningarna direkt gå in på denna länk.

https://www.matchi.se/facilities/smedslattentennis?date=2019-10-21&sport=

Varmt välkomna att anmäla er till årets tennisfest i hallen!

Fin start för flera av klubbens serielag

Vi hade en fantastisk premiärhelg för våra lag förra helgen. Fyra lagmatcher, fyra segrar och lägg därtill att massor av medlemmar hittade till hallen. Under helgen som gått har fem nya lag spelat seriematcher, F15, P15, D40, H35 samt H55.

Resultat representationslag

Rookielaget – Nynäshamns TK 6-0

Herrar – Lillån TK 4-0

Damer – Saltsjöbadens LTK 3-1

Herrar 45 – Enskede LTK 3-0

P15 – USIF 4-0

F15 – Norrköpings TK 3-0

H35 – Enskede LTK 0-3

H55 – Gustavsbergs TK 0-3

Emil och Jonathan segrade i Pirres Pokal

Emil Kindhult och coach Jonathan Kidane hjälpte Stockholm till seger i Pirres Pokal över Region Syd. 4-2 blev det till Stockholm under finalen som spelades samtidigt som Stockholm Open på KLTK i helgen. Stort grattis till en fin prestation.

Tennisresa för vuxna i Sollér

Under helgen som gått har 11 spelare i SLTK vuxentennis varit på Mallorca där dem tränat 13 timmar tennis i strålande solsken under Cissi Hellands och Jonas Tydéns ledning. Tennisresan var ett samarbete med Goactivetravel och Annika Kvist som förutom reseledarskapet kört Yoga med deltagarna under helgen. Stort tack alla deltagare för en rolig resa!

Jonas & Co