Superlördag på klubben – Våra lag vill ha ert stöd!

Hej,

Hoppas att ni alla har en fin vecka!

Mycket tennis i området den här veckan, inte minst förkvalet till Stockholm Open som i dagarna spelats på vår grannklubb SALK. Där har Joachim Pim-Pim Johansson gjort tillfällig comeback och i dag kvalade han in till turneringen som startar på lördag i Kungliga Tennishallen. Spännande för alla tennisentusiaster och vi ser mycket fram emot Stockholm Open med Pim-Pim som en av huvudattraktionerna.

Superlördag på klubben, seriepremiär för dam och herrlagen

På klubben kommer det att spelas topptennis i helgen och ni alla medlemmar är varmt välkomna till hallen till denna ”Superlördag”. Vi bjuder er på tre lagmatcher, Rookielaget ska spela sin andra match för säsongen och det är dessutom seriepremiärer på hemmaplan för både dam och herrlag.

Superlördag i hallen

Rookielaget – Nynäshamn 16:00 på bana 5-6

Herrlaget – Lillåns TK matchstart med dubbel 17:00 bana 5 därefter singlar bana 2-4

Damlaget – Saltsjöbadens LTK start med dubbel 18:00 bana 1

Våra Rookies

Rookielaget besegrade i den första matchen Mälarhöjdens IK på bortaplan med 6-0. På lördag kommer Nynäshamns TK på besök och laget siktar på att utöka serieledningen. Spelare för SLTK denna lördag blir på tjejsidan Felicia Karmteg, Svea Skantze, Julie Nobel och Alva Tillström och på pojksidan Samuel Gottfarb, Alvar Lange, Oscar Karmteg och Arvid Vucetic. Matchstart med flicksinglarna i tältet kl 16:00, välkomna att stötta vårt yngsta serielag.

Ungt herrlag tar emot Lillåns TK

Det är ett ungt herrlag som premiärspelar där Max Fellinger och Tsegai Gebremeskel bägge födda 2004 kommer att ta hand om de första singelpositionerna. Både Max och Tsegai är rutinerade tävlingsspelare och tillhör Sverigeeliten i sin ålderklass, och vi är spända på att se hur killarna hanterar seniornivån i sina A-lagsdebuter. Resterande spelare i laget har betydligt mer rutin, på tredjesingeln spelar Jesper Carnestedt och dubbeln tar Jontahan Kidane och Stefan Milenkovic hand om. Start 17:00 i tältet

Ungt damlag i SLTK – SLTK

Om herrlaget har ungdomlig touch så tar damlaget priset denna helg. Clara Tillström född 2004 debuterar i SLTK tröjan och vid sin sida har hon ett år yngre Lisen Rinman och Carla Wendt. På andra sidan nätet står Saltsjöbadens LTK och även det andra SLTK ställer ett ungt damlag på banan. Välkomna ner till denna spännande drabbning.

Daniel och Emil på landslagsläger i Eskilstuna

När P13 landslaget samlades i helgen var både Emil Kindhult och Daniel Iliyaich uttagna och killarna fick under tre intensiva dagar bekänna färg tillsammans med övriga landslagskompisar. Bra kämpat killar!

Jonas & Co