Hej!

Hoppas ni alla har haft en fin vecka!

Klubbmästerskapet inomhus 2019

Höstens tennisfest i hallen kommer liksom förra året att vara ”KM-Veckan”. För att undvika att missa denna tennisfest, markera ”KM-Veckan” 23-30 november i kalendern.

Sofias Cup och Pirres Pokal för Carla, Lisen, Emil och Coach Jonathan

Nästa helg avgörs regionskvalet i Norrköping och SLTK är välrepresenterat i år.

Emil och resten av P14 laget kommer under helgen att möta regionslagen från Öst, Mitt och Göteborg. Carla och Lisen i F14 laget kommer tampas mot region Öst och Göteborg. Stort lycka till i helgen Emil, Carla, Lisen och coach Jonathan!

Tennisskola

Schemat i tennisskolan är nu klart. Vi är tacksamma för att ni haft överseende med att det vid en terminsstart är ”rörigt” med gruppbyten, tränar och schemaändringar.

Jacqueline Cabaj Awad fick ge upp i kvartsfinalen
SLTKs enda heltidsproffs Jacqueline Cabaj Awad var förstaseedad i veckans 15.000 dollars turnering i Antalya, Turkiet. ”Jackie” vann sina två första matcher i singelturneringen och i den andra omgången besegrade Jackie det yngre framtidshoppet Caijsa Henneman, Ullevi TK. I kvartsfinalen tvingades Jackie dessvärre ge upp i avgörande setet mot ett annat framtidslöfte Julia Löfqvist, Upsala TK vid ställningen 1-2 i avgörande set. Många svenskor i startfältet denna veckan då Fed Cup coachen Mattias Arvidsson stöttar de svenska spelarna på plats. Vi hoppas Jackie snabbt repar sig och lyckönskar henne i kommande turneringar.

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

Jonas & Co