Hej,

Hoppas att ni alla har haft en fin vecka!

Rookielaget inledde med seger

Rookielaget (U13 serien) var först ut för säsongen av våra lag och inledde med en stark 6-0 seger på bortaplan mot Mälarhöjdens IK i lördags kväll. Felicia Karmteg, Julie Nobel, Arvid Vucetic, Alvar Lange och Daniel Iliyaich representerade klubben denna gång. Bra jobbat!

Stockholm finalklart i regionstävlingarna

Smedslättsjuniorerna Lisen Rinman, Carla Wendt, Emil Kindhult och Coach Jonathan Kidane har under helgen varit i Norrköping och spelat Sofias Cup respektive Pirres Pokal kval. Lagen har efter stabila insatser avancerat till finalerna som spelas under Stockholm Open/Stockholm Ladies senare i oktober. Stort grattis och lycka till i finalerna!

Sverige har åter en herrspelare på topp 100

Mikael Ymer vann i dag Challenger turneringen i Orléans, Frankrike och kommer i morgon när den nya rankingen publiceras vara bland dem 100 främsta spelarna i världen. Det är första gången sedan 2012 som Sverige har en spelare på herrsidan på topp 100 och Mikael kommer att landa på en placering kring 80 i världen efter dagens finalseger. 

Stockholm Open 13-20 oktober

Den 13-20 oktober kommer det att bjudas på tennis i världsklass när ATP turneringen Stockholm Open avgörs i Kungliga Tennishallen. För alla tennisälskare är denna turnering ett måste att besöka och det är ett fint startfält i år med bland annat: Grigor Dimitrov, Juan Martin Del Potro, Fabio Fognini, Denis Shapovalov samt de nordiska hoppen nämnde Ymer och Norges Casper Ruud som kommer till turneringen i år. För biljetter besök länken nedan. https://www.stockholmopen.se/Biljetter

Ha en fortsatt fin söndag!

Jonas & Co