Hej!

Hoppas ni alla har haft en fin vecka och att ni nu är redo för att våren ska komma till Bromma.

Sportlovslägret lockade rekordmånga. Förra veckan var det sportlov och full fart i tennishallen trots att många medlemmar valde ett mer klassiskt sportlov med skidåkning så valde 25 barn att delta på SLTKs tennisläger.

Bra kämpat alla kids och tränare!

SLTK representerade i en av världens tuffaste juniorturneringar Förra veckan spelades internationell juniortennis av yppersta klass på en av våra samarbetsklubbar KLTK.

En Tennis Europé U14 Grade 1 turnering gick av stapeln där Carla Wendt och Felicia Karmteg testade lyckan i kvalet där det dessvärre blev respass.

Lisen Rinman var direktkvalificerad till huvudturneringen där hon ställdes mot slutvinnaren Brenda Fruhvirtova, Tjeckien.

Nyttiga erfarenheter för några av våra juniorer som denna vecka spelar Regionsmästerskap i Danderyd. Lycka till alla juniorer som spelar där.

Damer 40 starka borta mot Nynäshamns TK och ny match i helgen väntar SLTKs nystartade D40 lag är troligtvis det lag i Sverige med flest spelare (20 damer ska dela på 3-4 platser/match) en fantastisk bredd.

Förra helgen var det bortamatch i Nynäshamn och tjejerna fullständigt pulveriserade motståndet och vann med klara 3-0. För SLTK spelade Martina Elliot, Ulrika Elzvik och Viveca Waak.

Nu på söndag är det dags igen för bortamatch, denna gång mot Västerhaninge TK. På söndag spelar Hanna Von Schantz, Sussi Vucetic, Martina Elliot och Anne Öye. Lycka till!

Vi vill slutligen påminna om att alla vårens fakturor är mailade under januari och februari. Ta en titt i era skräpkorgar om ni saknar någon och hör av er på admin@smedslattentennis.com så ordnar vi det.

Vill passa på att önska alla en trevlig helg, heja Arvingarna!

Jonas & Co